Darujemo knjigu: Eci, peci, pec

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom M. J. Arlidgea ‘Eci, peci, pec‘.

M. J. Arlidge-Eci-peci-pecKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR4
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 18. travnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 19. travnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Jedan će preživjeti, jedan umrijeti. Nema druge…
Djevojka izranja iz šume u gotovo polumrtvom stanju. U njezinu suludu priču nitko ne vjeruje sve dok se ne ispostavi da je istinita. Do posljednje užasne pojedinosti…
Nekoliko dana nakon nje pojavljuje se još jedan bjegunac – i sve polako upućuje na užasan obrazac: netko otima parove, zatvara ih na čudnim lokacijama i prisiljava na zastrašujući izbor: da ubiju ili će biti ubijeni.
Glavna inspektorica Helen Grace potisnuvši svoju mračnu prošlost potpuno se posvetila više nego blistavoj karijeri. Vodeći potragu za tajanstvenim sadističkim ubojicom, shvaća da bi upravo oni koji prežive mučenje, takozvane posjetnice od krvi i mesa, mogli biti ključni u istrazi.
Podbaci li, samo će još više nevinih umrijeti…
‘Eci, peci, pec’ prvi je u nizu romana u kojima se pojavljuje inspektorica Helen Grace. Odmah po objavljivanju postao je veliki hit u cijelom svijetu, a u Velikoj Britaniji proglašen je najboljim krimićem 2014. godine. Sljedećih pet romana iz ove serije također su imali veliki uspjeh u svijetu te su i oni postali bestseleri.

M. J. Arlidge britanski je autor rođen 1974. godine. Za televiziju radi visokoprodukcijske dramske serije te je osmislio najgledanije kriminalističke serije, između ostalog i scenarij za seriju ‘Nijemi svjedok’ (Silent Witness). Njegov prvijenac, krimić ‘Eci, peci, pec’, objavile su brojne izdavačke kuće diljem svijeta te je odmah postao veliki hit poharavši vrhove svjetskih ljestvica najprodavanijih knjiga.


Mozaik knjiga d.o.o.
Karlovačka cesta 24 A, 10 020 Zagreb, Croatia
www.mozaik-knjiga.hr
Knjigu možete direktno naručiti na:
[email protected] ili na broj: 0800 10 11


Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,