Darujemo knjigu: Kako preživjeti u suvremenoj džungli

U suradnji s izdavačkom kućom Beletra, darujemo 1 primjerak knjige Sandra Kraljevića ‘Kako preživjeti u suvremenoj džungli’.

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 23. ožujka
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 24. ožujka

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Kako to da smo postali ovisni o našem mobitelu? Zbog čega smo ponekad nasilni, depresivni, u strahu ili bespomoćni? Zbog čega s nekim ljudima nikako ne možemo pronaći zajednički jezik? Zašto osjećamo pritisak da budemo uspješni pa se često iscrpljujemo poslom? I kako se othrvati svemu tome?

Mladi psiholog Sandro Kraljević izdvojio je i opisao osam najaktualnijih pitanja koja otvara ubrzana svakodnevica i za njih ponudio primjenjiva i znanstveno provjerena rješenja. U preglednom i komunikativnom priručniku ‘Kako preživjeti u suvremenoj džungli’ Sandro Kraljević predlaže zamjenjivanje loših navika prilagodbom i poželjnim ponašanjem.

Prvi je korak osvijestiti da u svakoj životnoj situaciji imamo izbor i sami biramo svoje postupke. Drugi je korak spriječiti negativne misli i emocije da nas u potpunosti obuzmu i biti svjestan svih mogućnosti koje nam stoje na raspolaganju. A nakon toga, treba formirati novo, prilagođeno ponašanje i učvrstiti naviku. Od bespomoćnosti preko depresije, sve do agresije i ovisnosti o društvenim mrežama, u osam poglavlja Sandro Kraljević jasnim rječnikom i promišljenim pristupom pomaže nam osvijestiti vlastito neproduktivno ponašanje i loše navike. Svako poglavlje završava vježbama pomoću kojih možemo učvrstiti poželjno ponašanje koje će nam omogućiti lakše postizanje cilja.

Priručnik mladog psihologa Sandra Kraljevića, koji je prepoznao potrebe svoje generacije željne dokazivanja znanjem i radom, preporučuju mnogi iskusniji kolege psiholozi, poslovni ljudi i urednici medija.

Preporuke za priručnik napisali su psiholozi prof. dr. sc. Željka Kamenov, prof. dr. sc. Nataša Jokić Begić, Ljubica Uvodić Vranić, Dragica Barbarić, te predsjednik Hrvatskog psihološkog društva Josip Lopižić. Priručnik preporučuju coach Mirela Španjol Marković, urednici poslovnih medija Darko Buković i Ognjen Bagatin te menadžeri Davorka Biondić Vince i Ilija Brajković.


Tagged: , , , , , , ,