Darujemo knjigu: Michael A. Singer – Slobodna duša

U suradnji s izdavačkom kućom VBZ, časopis i portal Menu daruje 3 primjerka knjige Michaela A. Singera – ‘Slobodna duša’.Michael A. Singer-Slobodna duša-001Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: MDAR1
a u tekstu:

vaše ime i adresa                     vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 26. listopada
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 27. listopada
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Tko ste vi uistinu?

Kako bi bilo kad biste se oslobodili svih ograničenja i uzdigli se iznad svojih granica? Što svakog dana možete napraviti kako biste pronašli tu vrstu unutarnjeg mira i slobode? Slobodna duša pruža vam jednostavan i duboko intuitivan odgovor na ta pitanja. Bilo da ste tek počeli istraživati svoj unutarnji svijet ili ste cijeli svoj život posvetili duhovnom putovanju, ova će knjiga promijeniti vaš odnos prema sebi i svijetu koji vas okružuje.

Slobodna duša istražuje odnos između vaših misli i emocija, pomažući vam da razotkrijete uzrok i kolebanja unutarnje energije. Govori i o tome što možete napraviti kako biste se oslobodili svojih uobičajenih misli, emocija i energetskih obrazaca koji ograničavaju vašu svijest. Naposljetku, sa savršenom jasnoćom ova knjiga otvara vrata životu koji možete živjeti u slobodi svog najskrivenijeg bića.

‘Freud je rekao da se život sastoji od ljubavi i rada. Sjajnom rječitošću, duhovitošću i neodoljivom logikom Singerova izvrsna knjiga zaokružuje tu misao, pokazujući da su ljubav i rad dvije strane iste nesebične odanosti.’
Ray Kurzweil, izumitelj i autor knjiga ‘The Age of Spiritual Machines’ (Doba duhovnih strojeva) i ‘The Singularity is Near’ (Singularnost je blizu).

 

Tagged: , , , , , , , ,