Darujemo knjigu: Mihaela Devescovi – Slatke strasti

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Mihaele Devescovi ‘Slatke strasti‘.Slatke strasti

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 6. lipnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 7. lipnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

U ovoj kuharici potražite savjete kako ispravno hraniti svoje tijelo i živjeti u skladu s prirodom, a pritom ne odricati se ukusnih, ali i oku ugodnih slastica. Autorica hit-kuharice ‘Sirova hrana’ Mihaela Devescovi predstavlja najnovije recepte za najslađi dio obroka – desert. Recepti slastica koje ćete pronaći u ovoj najnovijoj kuharici pripravljeni su bez šećera, brašna, jaja, mlijeka i margarina ili maslaca, a iznenadit ćete se kako su ukusne.

Zdrave torte i kolači pogodni su za dijabetičare, ali i sve one koji žele regulirati svoju tjelesnu težinu, imati više energije, bistriji um, osnažen duh, vedrinu i radost. Recepti za slastice opisani u ovom izuzetnom izdanju mogli bi čak zaustaviti prijevremeno starenje vašeg tijela te vam dati snage otjerati bolest.

‘Smatram se sladokuscem, ljubiteljica sam slatkog, finog i lijepog, a ujedno i zdravog. Kad sam u kuhinji i poželim se usredotočiti i uživati pripremajući jedinstvene ručno rađene torte u pozadini slušajući muziku, osjećam se ispunjeno. Pripremanje sirovih torti i kolača prava je umjetnost; kad sam u kuhinji, osjećam se kao umjetnica’, kaže Mihaela Devescovi

Nakon što pojedete komad torte ili kolač spravljene prema receptu iz ove knjige, nećete osjetiti težinu u tijelu, nego ćete se osjećati lagano i svježe, bez obzira na to što ste pojeli prije deserta.
Otkrijte kako tradicionalni, klasični kolači i torte mogu biti zdravi i ukusni – okušajte se u pripravi zdravih vanilin-keksa, mađarice, savijače od jabuka ili orahnjače… Ili uživajte u okusima čokoladnih muffina, pralina, panna cotte ili raznih, ukusnih sladoleda! Ove će slatke delicije sve slatkoljupce ostaviti bez daha!
– Keksi, kolačići, rolade i savijače
– Pudinzi, namazi i kreme
– Torte
– Palačinke
– Sladoledi i napitci

Mihaela Devescovi autorica je sada već dvije knjige/kuharice, voditeljica radionica i urednica web stranice www.sirovahrana.hr. U ovu knjigu uložila je mnogo truda, ljubavi i vremena u istraživanje koncepta sirove hrane. Danas se hrani isključivo sirovom hranom, pretežno voćem, povrćem i orašastim plodovima.


Mozaik knjiga d.o.o.
Karlovačka cesta 24 A, 10020 Zagreb, Croatia
www.mozaik-knjiga.hr
Naslove možete direktno naručiti na:
[email protected] ili na broj: 0800 10 11


Tagged: , , , , , , , , ,