Darujemo knjigu: Oluja prije zatišja

U suradnji s izdavačkom kućom VBZ, portal Menu daruje 3 primjerka knjige Nealea Donalda Walscha ‘Oluja prije zatišja’.

Neale Donald-Oluja-prije-zatišjaKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: MDAR1
a u tekstu: vaše ime, adresa i telefon         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite facebook stranicu Časopis Menu i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 4. siječnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 5. siječnja
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Nešto se dogodilo tijekom pet tjedana 2011. godine što se nije dogodilo desetljećima, a možda i stoljećima – a mi to nismo ni zamijenili. Odnosno, nismo shvatili o čemu je riječ. Masovni nemiri od Tunisa preko Egipta do Libije potresli su arapski svijet i izazvali društvenu i političku krizu diljem zemaljske kugle. U nekoliko su dana potres, tsunami i nuklearna katastrofa zastrašujućih razmjera potresli Japan i ponovno izbacili svijet iz ravnoteže, dok su se svjetska financijska tržišta nastojala održati, a narodi i države teturali na rubu bankrota. To smo, dakako, zamijetili. No, možda nismo shvatili da drevna proročanstva za ovo vremensko razdoblje spominju upravo one događaje kojima smo svjedoci: istodobne ekološke, političke i financijske katastrofe. Jesmo li svjedoci ‘kraja povijesti’ a da toga nismo ni svjesni?

U svojoj proročanskoj novoj knjizi ‘Oluja prije zatišja’ Neale Donald Walsch, autor 17 bestselera New York Timesa, pruža nam zaprepašćujući odgovor: da. No, istodobno kaže da se nemamo čega plašiti. Walsch nam pruža iznimno objašnjenje onoga što se danas zbiva na cijelom planetu. Uz to nam, što je još važnije, pruža čudesni recept za iscjeljivanje našeg života i svijeta kroz odgovore na sedam jednostavnih pitanja, pozivajući čitatelje diljem svijeta da se u razmjeni za spas Zemlje okupe na internetskoj stranici TheGlobalConversation.com. Neodoljivo ispričana u pravom trenutku, prepuna autorove jedinstvene mudrosti i pouzdanih savjeta, ‘Oluja prije zatišja’ odgovara na svako pitanje koje vrijedi postaviti o prosincu 2012. godine i onome što dolazi poslije.

Neale Donald Walsch autor je 27 knjiga o praktičnoj duhovnosti, uključujući i seriju ‘Razgovori s Bogom’, prodanu u milijunima primjeraka diljem svijeta. Knjige su mu prevedene na 35 jezika, a sedam ih je bilo na popisu bestselera New York Timesa.

Tagged: , , , , , , , , ,