Darujemo knjigu: Ruth Rendell – Djevojka iz susjedstva

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Ruth Rendell – ‘Djevojka iz susjedstva‘.Ruth Rendell-Djevojka iz susjedstvaKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 23. svibnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 24. svibnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Ovaj intrigantan i neodoljiv hit krimić posljednji je objavljeni roman jedne od najznačajnijih autorica kriminalističkih romana – Ruth Rendell.

Prije početka Drugog svjetskog rata, ispod zelenih livada u Loughtonu, u Essexu, iskopana je mračna mreža tunela. Skupina djece ih otkriva. Igraju se u njima. Oni postaju njihovo tajno mjesto. Sedamdeset godina kasnije, svijet se promijenio. Građevinari su preobrazili ruralni krajolik. Prijatelji iz napola zapamćenog svijeta poženili su se, umrli, razboljeli, odselili ili nestali. Radovi na novoj kući po imenu Warlock otkrivaju jezovitu tajnu, zakopanu prije cijelog jednog života, i umoran detektiv, zaokupljeniji novijim zločinima, mora istražiti slučaj mogućeg ubojstva.

U svim svojim romanima Ruth Rendell zaranja duboko ispod površine kako bi istražila tajne ljudske psihe. Međusobno povezani tuneli u Loughtonu u ‘Djevojci iz susjedstva’ ne vode do jednog odredišta. Ali odnosi koji su u njima nastali i incidenti koji su se dogodili imaju dubok utjecaj – ne samo na preživjele, nego i u iskapanju prave prirode zagonetne prošlosti.


Mozaik knjiga d.o.o.
Karlovačka cesta 24 A, 10 020 Zagreb, Croatia
www.mozaik-knjiga.hr
Naslove možete direktno naručiti na:
[email protected] ili na broj: 0800 10 11


Tagged: , , , , , , , , ,