Darujemo knjigu: Sve što je Alice zaboravila

U suradnji s izdavačkom kućom Mozaik knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Liane Moriarty ‘Sve što je Alice zaboravila’.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 13. ožujka
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 14. ožujka

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

‘Sve što je Alice zaboravila’ novi je roman Liane Moriarty, autorice svjetskih hitova ‘Devet potpunih neznanaca’, ‘Suprugova tajna’ i ‘Male laži’. Ovo je njezin šesti roman na hrvatskom jeziku u prijevodu Ire Martinović. Njezine uspješnice prevedene su na više od 40 jezika, a prodale su se u gotovo 15 milijuna primjeraka diljem svijeta. ‘Sve što je Alice zaboravila’ odmah po izlasku čvrsto je držao visoko mjesto na svim listama najprodavanijih romana. Osim u književnom svijetu, Liane Moriarty veliki uspjeh bilježi i na malim ekranima. Velika hit serija ‘Male laži’ osvojila je brojne prestižne nagrade i prikovala desetke milijuna gledatelja u njihove naslonjače. Na krilima uspjeha prve serije, 2021. godine na Hulu stiže nova poslastica za zaljubljenike već dobro uhodanog tima. Nicole Kidman, koja će se osim u glumačkoj ulozi naći i u ulozi izvršne producentice, te nekoliko članove ekipe koja je radila nagrađivanu HBO seriju ‘Male laži’ ponovno udružuje svoje snage oko nove dramske serije koja će se snimati prema romanu ‘Devet potpunih neznanaca’. Posljednje veliko ime koje se pridružilo provjerenom timu za snimanje serije je Melissa McCarthy, dobitnica prestižne nagrade Emmy.

Što biste napravili da vas posjeti mlađa verzija vas samih i ponudi vam priliku za popravak svih pogrešaka? Alice Love ima 29 godina, ludo je zaljubljena u supruga i čekaju prvo dijete. Zamislite samo kako li se iznenadi kad padne u teretani i sazna da ima 39 godina i troje djece koje se ni ne sjeća. Obožavani suprug Nick je mrzi i usred razvoda su, a od sestre Elizabeth se, iz nekog razloga, neobjašnjivo udaljila. Sada mora shvatiti zašto sestra jedva razgovara s njom i kako je ona sama postala jedna od onih premršavih mama u preskupoj odjeći. Kako je u samo 10 godina toliko toga pošlo po zlu? Zašto ne prepoznaje samu sebe i zašto joj se nova Alice ni najmanje ne sviđa? Alice se mora prisjetiti svega što je zaboravila, ponovno izgraditi sliku cijelog desetljeća i saznati može li baš sve biti kao prije.


Tagged: , , , , , , , ,