Darujemo ulaznice: Amateri u KNAP-u

U suradnji sa zagrebačkim kazalištem KNAP, darujemo 1 čitatelja/icu s 2 ulaznice za predstavu Borivoja Radakovića ‘Amateri’, u režiji Petra Večeka, koja će biti prikazana u subotu, 7. svibnja u 20 sati u KNAP-u (Ivanićgradska 41a).
Ana Majhenić i Goran GrgićKratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR5
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 5. svibnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 6. svibnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Redatelj Petar Veček i dramaturg Mario Kovač uz sjajnu glumačku ekipu u kojoj su Goran Grgić, Vilim Matula, Ranko Zidarić i Ana Majhenić/Petra Dugandžić, donose na pozornicu Radakovićev tekst u obliku neočekivane, provokativne, ali izuzetno duhovite predstave. Dovedeni na rub egzistencije, antijunaci ove tragikomedije vodoinstalater papučar Krap (Ranko Zidarić), isfrustrirani kukavac Grga (Goran Grgić), kvartovski ridikul Kuka (Vilim Matula) te iskusna prostitutka Stela (Ana Majhenić/Petra Dugandžić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju snimiti porno film ‘Made in Croatia’ koji bi ih izvukao sa dna i napunio im džepove.

Urnebesna crna komedija ‘Amateri’ dobitnik je brojnih nagrada i priznanja među kojima su: nagrada za najbolju mušku ulogu (Vilim Matula), najbolji tekst (Borivoj Radaković) i glumačke nagrade Goranu Grgiću i Ranku Zidariću na 35. Danima satire, nagrada za najbolju predstavu na 4. Gumbekovim danima, Nagrada hrvatskog glumišta za najbolju mušku ulogu (Goran Grgić) i najbolju sporednu žensku ulogu (Petra Dugandžić) te mnoge druge.

S obzirom da se bliži kraj kazališne sezone, cijena ulaznice za svaku predstavu iznosi 45 kuna. Rezervirajte ih pozivom na broj 01/2303122, e-mailom: [email protected]. Za više informacija posjetite www.knap.hr

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,