Darujemo ulaznice: Balet Ženski rukopis u HNK-u

U suradnji s HNK Zagreb darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za baletnu predstavu ‘Ženski rukopis’, koja će biti izvedena u ponedjeljak, 20. listopada u 19.30 sati.Ženski rukopis (foto Mara Bratoš)Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 19. listopada do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 20. listopada u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Na pozornici Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu u petak, 17. listopada, održana je praizvedba baletne večeri pod naslovom ‘Ženski rukopis’ u kojoj su svoje koreografije predstavile Simona Unterajter, Pavla Pećušak, Ksenija Durán Krutova, tri članice Baleta HNK.

Temeljno klasično baletno obrazovane, već godinama nastupaju u svim repertoarnim predstavama zagrebačkog Baleta, ostvarujući podjednako kvalitetne, zanimljive, osebujne i suverene kreacije u djelima klasičnog i suvremenog repertoara. Ovom predstavom zagrebački Balet nastavlja dobru tradiciju afirmiranja svojih članova koji su, osim plesom, zaokupljeni oblikovanjem pokreta, što se činilo i prijašnjih sezona u projektima  pod nazivom ‘Koreolabos’ ili ‘Koreografske radionice’, iz kojih su iznikle sve tri mlade koreografkinje.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,