Darujemo ulaznice: Balkan stand up večer u Bestu

U suradnji s diskotekom The Best darujemo 2×2 ulaznice za Balkan stand up večer, koja će se održati u srijedu 20. prosinca (20 sati).Na Balkan stand up u zagrebački klub The Best stižu najbolji regionalni komičari Peđa Bajović (Hrvatska), Andrija Dabanović (Crna Gora), Marko Puljiz (BiH) i Srđan Jovanović (Srbija).
Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti preko sistema Eventim.
Informacije i rezervacije stolova na: 095 1997 499

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 19. prosinca (do 23.59 sati)
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 20. prosinca (u 00.30 sati)

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Peđa Bajović (Zagreb)

Jedan od pokretača scene stand up komedije u ovom dijelu svijeta. Turneje po prostoru bivše Jugoslavije njegova su specijalnost, a prema riječima jednog kolege ‘nastupao je svuda gdje ima sijalica, a bogami i žarulja!’. Prvi je regionalni stand up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom natjecanju – Seattle International Comedy Competition 2012., a 2016. godine ušao je i u završnicu svjetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvijek nalaze svoje mjesto u programu TV kanala Comedy Central Extra. Dobitnik je priznanja za najboljeg veterana Adria Comedy Awards za 2014. godinu.

Srđan Jovanović (Beograd)

Prvi stand up komičar u Srbiji. Godinama uspješno nasmijava pričama iz svakodnevice, igra se sa stereotipima, manama i glupostima na koje nitko s ovih prostora nije imun. Kako kaže, okidač za smijeh su one teme u kojima se prepoznajemo, teme koje nas se tiču i dotiču, pojave koje nas nerviraju, frustracije, prepreke, a sve ovo su odlike stand up komedije. Humor i šale Srđanu su donijele različite nagrade, između ostalog, za najboljeg mladog glumca na festivalu Dani komedije, zatim nagradu Ljuba Moljac za najboljeg stand up komičara na festivalu monodrame u Zemunu i nagradu za najboljeg komičara Adria Comedy Awards u Skoplju.

Marko Puljiz (Sarajevo)

Humor je poput bureka, najbolji je iz Bosne, najmasniji iz Crne Gore! Marko je predstavnik nove škole sarajevskog humora s trenutačnom adresom u Podgorici. On secira stvarnost na originalan i zabavan način, a svojim nastupima osvaja publiku u regiji. Posebnu pažnju privlači njegova točka o sarajevskom Alipašinom polju. Osim toga, tu je priča o muzici i popularnim glazbenim natjecanjima, sportskim komentatorima, indijskim i hrvatskim sapunicama, muško-ženskim odnosima, vezama i PMS-u, homoseksualnosti, religijama… Tu su i brojne interpretacije glumačkih i muzičkih zvijezda, a često u ruke zna uzeti i ukulele, pa napraviti pravu malu muzičku točku..Nakon 2013. godine, kada je osvojio nagradu za najboljeg stand up komičara amatera u BiH, počinje da se aktivnije bavi stand up komedijom i kreće s nastupima širom susjednih zemalja.

Andrija Dabanović (Podgorica)

Nekoć nova nada, a danas neupitna činjenica regionalne stand-up komedije! Andrija je prvi i vodeći crnogorski komičar s nogu! Iako se za Crnogorce teško veže pojam ‘neumorno’, ovaj mladić upravo tako u posljednjih par godina reda svoje nastupe koji kod publike širom regije. Njegov stil komedije je jednostavno crnogorski, britak i bet pardona. Urban do točke kada prestaje biti egzotičan i postaje jako blisko urnebesan. Njegove priče obiluju iznenađenjima i ozbiljnim ispovijestima u kojima se lako nalazi prostor za smijeh.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,