Darujemo ulaznice: Čudo u Poskokovoj Dragi u Kerempuhu

U suradnji sa zagrebačkim kazalištem Kerempuh darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za predstavu Ante Tomića ‘Čudo u Poskokovoj Dragi’, u režiji Krešimira Dolenčića, koja će biti prikazana 25. svibnja u 20 sati.Čudo u Poskokovoj DragiKratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR6
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 22. svibnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 23. svibnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Predstava ‘Čudo u Poskokovoj Dragi’, nastala je prema romanu jednog od najpoznatijih suvremenih hrvatskih humorista Ante Tomića. Premijerno je izvedena 25. rujna 2010., čime je Kerempuh nastavio uspješnu suradnju s Antom Tomićem, započetu postavom romana ‘Ništa nas ne smije iznenaditi’ 2004. godine. Predstava je to koja osebujnim humorom i nevjerojatno vjerojatnom pričom o Jozi Poskoku i njegovoj četvorici sinova zarobljenih u prostoru Zagore i zaboravljenih u vremenu koje ih mimoilazi, sigurno pronalazi put do kazališnih dasaka.

‘Čudo u Poskokovoj Dragi’ režirao je Krešimir Dolenčić, adaptaciju i dramatizaciju romana potpisuje Željka Udovičić, scenografiju i kostimografiju Valentina Crnković i Igor Kordej, a glazbu Zvonko Presečki. Uloge tumače Željko Königsknecht, Vedran Mlikota, Mario Mirković, Boris Mirković, Luka Petrušić, Ana Maras, Borko Perić, Hrvoje Kečkeš, Antun Tudić, Jadranka Elezović, Edo Vujić, Ivan Đuričić, Anita Matić Delić, Marko Hergešić i Filip Detelić.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,