Darujemo ulaznice: Kod Martinovih u Kerempuhu

U suradnji sa zagrebačkim kazalištem Kerempuh darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za predstavu ‘Kod Martinovih’ u režiji Renate Carole Gatice, koja će biti prikazana 6. svibnja.Kod Martinovih - KerempuhU subjektu navedite: FDAR4
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 5. svibnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 6. svibnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Predstava je rađena prema motivima komedije Eugenea Labichea ‘Najsretniji od trojice’. Zaplet priče o obitelji Martin u prvi plan stavlja ljubav te se bavi raznim pitanjima, poput sljedećih: ‘Koliko današnje društvo uopće cijeni ljubavnike te zašto je njihova pozicija toliko nezaštićena?’, zatim ‘Treba li žaliti prevarenog muža?’ te ‘Koju boju očiju nose sretne žene?’. Kao što možda znate, glumački je posao kruh sa sedam kora. Na sceni se krvari, umire, zaljubljuje, sretan glumi tugu, a tužan plesom mora razveseliti prepuno kazalište.

Kako izgleda život glumaca na setu u samom tijeku snimanja humoristične serije? Kakvi su odnosi za kulisa te što se događa nakon što se ugase kamere? Saznajte na koji način glumci pamte tekst, kako ulaze u svoje likove kako savladavaju tremu te gdje pronalaze inspiraciju. Zavirite u ovaj svijet, ali na svoju osobnu odgovornost. Ne možete reći da niste upozoreni.

Pogledajte kako izgleda kad se jedan od najpoznatijih francuskih komediografa osuvremeni na hrvatski način u režiji mlade argentinske redateljice Renate Carole Gatice.

Uloge: Edo Vujić, Luka Petrušić, Mario Mirković, Borko Perić, Anita Matić Delić, Ana Maras Harmander, Nina Erak-Svrtan, Linda Begonja, Maja Posavec, Ivan Đuričić

Ostale nagrade pogledajte na: Nagradni izazov

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,