Darujemo ulaznice: Ljubav na prvi pogled u Kerempuhu

U suradnji sa zagrebačkim kazalištem Kerempuh darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za predstavu Fadila Hadžića ‘Ljubav na prvi pogled’, u režiji Zorana Mužića, koja će biti prikazana 24. svibnja u 20 sati.Matija Prskalo i Zijad GračićKratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR7
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 22. svibnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 23. svibnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

U lijepo namještenoj građanskoj sobi, u kojoj se stariji namještaj miješa s predmetima novijeg datuma, živi gospođa Marija Trkulja – Gazivoda. Žena čije lice karakterizira neka opuštenost osamljenice. Silno bi željela da u njezin život uđe usoba s kojom bi mogla podijeliti radost, intimu, romantične trenutke, a ne isključuje se ni zajednički život.

Gospođa je udovica, pokopala je dva muža, a odluči novog muškarca potražiti preko oglasa. Na oglas se javi gospodin Kosta Bandula, višestrukog zanimanja, dotjeran, uvija se od finoće, iako, po svemu sudeći, to i nije njegova prava narav.

U nizu komičnih situacija, obrata i sjajno nijansiranih karaktera, započinje radnja ove predstave kroz koju vas, od ekspozicije, zapleta, kulminacije, peripetije do samog raspleta vode sjajna glumačka imena Matija Prskalo i Zijad Gračić.

Predstava je ostvarena u koprodukciji Satiričkog kazališta Kerempuh i Kazališne grupe Lectirum.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,