Darujemo ulaznice: Majstor Jura na Ribnjaku

U suradnji s Kazalištem Tragači darujemo 1×2 ulaznice za predstavu autorice teksta i redateljice Jelene Hadži Manev ‘Majstor Jura – priča o jednoj djevojci’, koja će biti izvedena u subotu, 6. travnja (20 sati) na Sceni Ribnjak.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 4. travnja u 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 5. travnja u 00.30 sati

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

Predstava je nastala kroz improvizacije, kroz neke osobne priče i kroz maštu, a radi se o jednoj djevojci Aleks koja je vrlo spretna u renoviranju stanova. Kako obavlja popravke, pod izlikom da je ona Majstor Jura, tako ujedno otkriva svoju emotivnu priču o odrastanju i osamostaljivanju. Pratimo njezin put od dječjih dana pa sve do studentskih tuluma i avantura.

Osim u Zagrebu, predstava je igrala u Opatiji, Koprivnici, Požegi, Medulinu, Sisku, Poreču…

Marijana Matoković po zanimanju je glumica, lutkarica, redateljica i dramska pedagoginja, ali prije svega mlada umjetnica koja aktivno radi na kazališnom području u posljednjih nekoliko godina. Kazalištem se bavi više od deset godina i konstantno se educira u Hrvatskoj i inozemstvu. Sudjeluje na brojnim festivalima i osvaja nekoliko nagrada za svoj rad. Oduvijek su je zanimale priče koje se mogu ispričati, priče koje mogu potaknuti emocije kod gledatelja, priče koje ostavljaju traga na gledateljima…

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,