Darujemo ulaznice: Mjuzikl Footloose u Ciboni

U suradnji s agencijom Select PR darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za mjuzikl ‘Footloose’, koji će biti izveden u KC Dražen Petrović (Cibona) u Zagrebu, u srijedu, 18. prosinca u 19.30 sati.
Footloose

Kratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 16. prosinca do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 17. prosinca u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Među ostalima, pjevač Bojan Jambrošić u ulozi života glumi smotanog Willarda, naivnog i smiješnog te pomalo glupavog momka koji je zaluđen pjesmom i plesom.

‘Cijela ekipa radi punom parom kako bismo ponovo zadivili publiku. Nova sezona donosi i brojne nove elemente predstave. Stoga osim gledatelja koji nisu imali prilike pogledati Footloose, ovim putem pozivam i sve one koji su već pogledali ovaj kazališni spektakl da dođu na jedinstvenu i neponovljivu izvedbu i dobro se nasmiju novim zgodama i nezgodama naše ekipe’, izjavio je Jambrošić.

Maji Šuput, Mariju Valentiću, Bojanu Jambrošiću i cijelom društvu pridružio se i hrvatski glumac s američkom adresom Branko Glad koji je u svojoj karijeri igrao i na broadwayskim kazališnim daskama. Branko je glumio i u popularnoj seriji ‘Seks i grad’, a europsku publiku je oduševio glavnom ulogom na turneji svjetski poznatog mjuzikla ‘Evita’. U hrvatskoj inačici hita ‘Footloose’, našao se u glumačkoj i producentskoj ulozi.

‘Nevjerojatan je osjećaj igrati igrati u vlastitoj produkciji. Još je nevjerojatnije to što moram zamijeniti odličnog kolegu Zorana Simikića koji je savršeno odigrao ovu ulogu! Moram priznati da je vrlo teško obavljati dvije uloge odjednom, no uz strogo oko kolege producenta Tadije Kolovrata, odličan kreativni tim te nevjerojatan ansambl, producentski posao mi je maksimalno olakšan te se više mogu posvetiti svojoj glumačkoj ulozi!’, izjavio je producent i glumac Branko Glad.

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači od kojih su neki dogurali i do finala popularnog TV showa ‘Supertalent’, do sada su oduševili više od 100.000 gledatelja, a u KC Dražena Petrovića, očekuje nas produkcija svjetskih razmjera gdje će gledatelji na dva velika ekrana moći pratiti izvedbu uživo uz titlove na engleskom jeziku. Svi gledatelji imat će priliku upoznati sve izvođače, fotografirati se s njima i dobiti autogram.

Ulaznice za jedinstvenu izvedbu 18. prosinca od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 90, 100 i 120 kuna u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni kina Studentskog centra (ponedjeljak – petak, od 15 do 19 sati, subotom od 12 do 16 sati).

Footloose

Tagged: , , ,