Darujemo ulaznice: Studenti harmonije u ZKM-u

U suradnji sa ZKM-om darujemo 1 čitatelja/icu s 2 ulaznice za predstavu ‘Seads Bodhi Project: Studenti harmonije’ u koreografiji Matije Ferlina, koja će biti prikazana 16. travnja (20 sati) u Zagrebačkom kazalištu mladih.
ZKM-Studenti harmonije-Matija FerlinKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 15. travnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 16. travnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Matija Ferlin u radu ‘Studenti harmonije’ koreografiranom za Bodhi Project, plesnu skupinu austrijske Salcburške eksperimentalne plesne akademije (SEAD), istražuje potencijale harmonije, istodobno redefinirajući način na koji se može artikulirati zadana i improvizirana građa. Jednosatni grupni rad na glazbu Clare Rockmore nudi koreografsku play-listu prodornih, sirovih i turbulentnih struktura pokreta koje plesači utjelovljuju vlastitom fizikalnošću i izvedbenom izdržljivošću. Studenti harmonije nastavak su formalnog istraživanja sustava kretanja koji je Ferlin razvijao pod nazivom ujednačavanje za predstavu Istovremeno drugi, njegov prethodni koreografski rad. Premijera Studenata harmonije održana je u listopadu 2014. na salcburškom festivalu tanz_house.

Matija Ferlin predstavio se i izvodio djela na mnogim festivalima u Europi i Sjevernoj i Južnoj Americi, kao što su ImPulsTanz u Beču, Festival Spider u Lyonu ili Kunsten Festival des Arts u Bruxellesu. Za njegov je autorski rad karakterističan interdisciplinarni pristup, a osim na vlastitim projektima, kao izvođač surađuje i s drugim umjetnicima iz različitih područja. Surađivao je s brojnim koreografima, redateljima, vizualnim umjetnicima i dramaturzima, a neki od njih su Ivica Buljan, Martin Butler, Christophe Chemin, Maja Delak, Luc Dunberry, Goran Ferčec, Mauricio Ferlin, Ame Henderson, Aleksandra Janeva, Heinz Peter Knes, Mateja Koležnik, Keren Levi, Karsten Liske, Maria Öhman i Claudia de Serpa Soares, Paul Mpagi Sepuya, Sasha Waltz, David Zambrano i Jasna Žmak.

Scenografija, kostimografija i oblikovanje svjetla: Matija Ferlin, glazba: Clara Rockmore, fotografija: Senceo Reye Production

Plesači i sukoreografi – Bodhi Project: Emmi Väisänen, Erica Badgeley, Shin Young Jun, Federico Valenti, Hugo Le Brigand, Manuela Calleja i Yali Rivlin

Tagged: , , , , , , , , , ,