Darujemo ulaznice: Svećenikova djeca u Kerempuhu

U suradnji sa zagrebačkim kazalištem Kerempuh darujemo 2 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za predstavu Mate Matišića ‘Svećenikova djeca’, u režiji Marija Kovača, koja će biti prikazana 20. svibnja u 20 sati.Svećenikova djecaKratko napišite zašto želite osvojiti ulaznice

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 19. svibnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 20. svibnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Prema drami Mate Matišića ‘Svećenikova djeca’  i pod redateljskom palicom Marija Kovača, u predstavi glume Željko Koenigsknecht, Edo Vujić, Branka Trlin, Velimir Čokljat, Ivan Đuričić i Anita Matić Delić. Scenograf je Miljenko Sekulić, kostimografkinja Hana Letica, a glazbu potpisuje Tomislav Babić.

ledatelji mogu uživati u tragikomediji koja prvenstveno nudi duhovitu i originalnu priču, gdje se kroz majstorski oblikovan dijalog nižu uzbudljivi fabularni obrati. Iako se predstava donekle razlikuje od istoimene filmske uspješnice, priča je istovjetna: kako bi poboljšao natalitet, svećenik uz pomoć trafikanta počne s vlastitom natalitetnom politikom, buši kondome kako bi promijenio trend u Hrvatskoj, u kojoj se broj umirovljenika povećava, a rodilišta zatvaraju.

‘Svećenikova djeca’ Mate Matišića već su bila izvedena u kazalištu: predstava je 1999. godine praizvedena u splitskome HNK-u, u režiji Božidara Violića, a 2004. godine u moskovskom Puškin teatru, u režiji Alexandra Ogarjova, koji je godinu dana kasnije s njom gostovao na Marulićevim danima.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,