Darujemo ulaznice: Tihi obrt u ZKM-u

U suradnji sa ZKM-om čitateljima darujemo 2×2 ulaznice za predstave Bobe Jelčića ‘Tihi obrt’, koja će biti izvedena u terminima:
– subota, 27. prosinca u 18 sati
– ponedjeljak, 29. prosinca u 20 sati
– utorak, 30 prosinca u 18 satiTihi obrtKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu (navedite termin koji vam odgovara)

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 26. prosinca do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena  27. prosinca u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Bobo Jelčić, proslavljeni redatelj i docent Odsjeka glume na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti (ADU),  nakon što je s uspjehom u prošloj sezoni u Zagrebačkom kazalištu mladih režirao predstavu ‘Galeb’, sa studentima je postavio predstavu ‘Tihi obrt’.

Predstava prati djevojku Saru kojoj je vrijeme da nađe posao, no tu odluku neprekidno odgađa. Zatvorila se u kuću i tako pretura misli sama sa sobom i mašta o nečem što nije realno. Sestra s kojom Sara živi je već izvan sebe zbog toga, stalno joj prigovara i traži od nje da nešto učini. Kako sestrina plaća nije dovoljna za obje i jedva pokriva osnovne trškove, Sara je prisiljena nešto učiniti. Dovedena pred zid, ona se duboko zamisli nad sobom i nad vlastitim životom i odluči poslušati sestru te odlazi na na razgovor u jedno poduzeće, tamo gdje sestra ima poznate ljude, koji joj mogu pomoći u dobivanju, nekakvog , bilo kakvog radnog mjesta. Odijevaju se u najbolju odjeću koju posjeduju, šminkaju se, hrabre se i dozivaju dobro rasploženje, smiju se, puše, spremne da idu do kraja. Ulaze u poduzeće i dolaze na razgovor.

U predstavi glume: Sara Stanić, Lukrecija Brešković, Hrvojka Begović, Adrian Pezdirc i Dado Ćosić.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,