Darujemo ulaznice: Troia’s Discount u ZKM-u

U suradnji sa ZKM-om darujemo 3 čitatelja/ice s po 2 ulaznice za predstavu Stefana Riccija i Giannija Fortea ‘Troia’s Discount’ u režiji Nenada Glavana, koja će biti prikazana 9. i 10. lipnja (20 sati) u Zagrebačkom kazalištu mladih.Troia's DiscountKratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu (navedite za koji dan)

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 8. lipnja do 23.59 sati
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 9. lipnja u 00.30 sati
Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

‘Troia’s Discount“ je tekst slavnog talijanskog dvojca Stefana Riccija i Giannija Fortea, koji snažno progovara o disfunkcionalnoj potrošačkoj identifikaciji s ulogama koje nam globalni sustav rafinirano podmeće u kompleksnoj mreži normativa određujući naš suvremeni prostor (ne)slobode. U gerilskom pothvatu da dignu u zrak shopping mall, ovi nemoćni junaci tragično stradavaju, a njihov otpor takvom sustavu, kojeg su i sami svojim konformizmom izgradili, poništava se tezom da’vole samo ono što ne mogu imati’. Prikaz je to promašenih, bankrotiranih sudbina punih nerealnih očekivanja u intigantnoj mash-up poetici postmilenijske copy/paste kulture. Atmosfere su trandy, dvosmislene, erotične s mnogo kompulzivnih strasti, a ambijent vrvi od pop ikona, neoklasika i nepodnošljive orgijske komercijalizacije. Koprodukcija se ostvaruje i u suradnji s Performing Arts Ensemble Ricci/Forte iz Rima i Teatro Piccolo (Teatro d’Europa) iz Milana.

Glume: Marica Vidušić, Mateo Videk, Anita Matić Delić, Jure Radnić i Sara Stanić. Glazba i oblikovanje zvuka: Massimo Passante (Max) i Gerardo Cinquegrana (Tali Freaks), scenski pokret i koreografija Almira Osmanović, kostimograf Matija Čop, oblikovanje rasvjete Tomislav Sokač i suradnik za video Igor Lušić.

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,