Deezer: Uživanje u 56 milijuna pjesama

Odnedavno svi zainteresirani u Hrvatskoj mogu neometano uživati u preko 56 milijuna pjesama koje nudi Deezer glazbena streaming usluga, po najnižoj cijeni do sada.Glazbeni fanovi sada se mogu pretplatiti na Deezer Premium za samo 5,99 eura te na Deezer Family i HiFi opcije po cijeni od svega 8,99 eura mjesečno. Time je svim ljubiteljima glazbe na raspolaganju gotovo neograničena baza stranih hitova i domaćih uspješnica, koja se uz brojne druge pogodnosti nudi u okviru pretplata Deezer Premium, Deezer Family i Deezer HiFi.

Od ovog mjeseca korisnici imaju mogućnost besplatno isprobati Deezer Premium na 30 dana te se na ovu opciju mogu jednostavno pretplatiti. Deezer Family opcija, uz sve prednosti Premium računa, omogućuje i slušanje glazbe na šest zasebnih korisničkih računa. Svi članovi obitelji tako mogu uživati u glazbi koju požele, a u slučaju obiteljskih druženja tu je Obiteljski mix, koji će savršeno iskombinirati glazbu sa svih korisničkih računa. Deezer Family opcija može se aktivirati te, također, besplatno isprobati tijekom 30 dana.

Deezer je, inače, privatna tvrtka sa sjedištem u Parizu, s uredima u Sao Paolu, Berlinu, Londonu, Miamiju te diljem svijeta, koja širi glazbu od 2007. godine. Dostupan je u preko 180 zemalja te povezuje preko 16 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta s 56 milijuna pjesama. Omogućuje trenutačni pristup jednom od najvećih i raznovrsniji glazbenih kataloga na bilo kojem uređaju. Deezer je jedina glazbena streaming platforma s Flowom, jedinstvenim miksom korisnikovih omiljenih pjesama i novih preporuka, koji se neprestano mijenja.

Za više informacija posjetite www.deezer.com/hr, a registrirati se možete na https://www.deezer.com/hr/register

M. V.


Tagged: , , , , ,