Died: Singl i spot benda Dine Jelusića

‘Died’ je novi singl i spot benda Jelusick s njihovog hvaljenog debitantskog albuma ‘Follow the Blind Man’.

”Died’ je pjesma koju smo Keller i ja zajedno složili jos prije par godina. Tematski je vezana za davanje zadnje šanse nečemu u životu prije odluke da se od svega kompletno odustane. Spot je nastao slučajno bez da smo znali da će uopće biti snimljen tijekom našeg koncerta u Švicarskoj’, o pjesmi je rekao frontman benda Dino Jelusić.

Spot za pjesmu ‘Died’ obradovao je njihove brojne obožavatelje jer se od izlaska albuma upravo ta pjesma iskristalizirala kao ‘fan favorite’, a sniman je s dvije kamere od strane Švicarskog foto/video studija ‘Musik clip’ koji su iz tog materijala uz korištenje animacije složili ovaj spot.

Za bend Jelusick, predvođen multiinstrumentalistom, jednim od najboljih domaćih vokala i akutalnim mentorom showa The Voice, Dinom Jelusićem, 2023. godina bila je iznimno je uzbudljiva. Nakon objave debitantskog albuma, koji diljem Hrvatske i svijeta skuplja odlične kritike, održali su niz rasprodanih koncerata, a nominirani su i u kategoriji najboljeg izvođača rock glazbe nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off. U 2024. godini nastavljaju raditi punom parom i njihovu publiku očekuju brojni koncerti i nove pjesme.

Više informacija saznajte na službenim stranicama benda.

A.R. / Foto: Josip Marković


Queen: Bohemian Rock Symphony s Dinom Jelusićem

Tagged: , , , , , , , ,