diWine Bar: Kava, pjenušci i kreativci u Ilici

U suradnji sa sve popularnijim Projektom Ilica: Q’ART, novootvoreni zagrebački diWine Bar pokrenuo je projekt malih sajmova nedjeljom.

Prilika je to da, uz uživanje u nedjeljnoj kavi i čaši pjenušca, prošvrljate po izložbenim stolovima kreativaca koji inače izlažu u okviru Projekta Ilica. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Okupljanja pod nazivom ‘Q’ART u diWine Baru’ svojevrsna su ekstenzija Projekta Ilica, a započela su 20. studenog, kada su svoje proizvode predstavili Cork Croatia, Art by Tinka, Minerva Collection, Ghrei kozmetika i Ekomedo. ‘Mali sajam genijalnih stvari’, kako ga od milja nazivaju, otvoren je nedjeljom od 12 do 18 sati. Druženja se nastavljaju iduće tri nedjelje u studenom i prosincu, a zatim ponovno u siječnju.

‘Želimo da naš Q’ART živi! Pa smo u suradnji sa Projektom Ilica odlučili oživjeti Ilicu svake nedjelje – barem onaj njen dio koji se nalazi na broju 93’, poručili su iz diWine Bara. ‘Dođite nam na finu kavu ili na čašu pjenušca, uživajte u biranoj glazbi i usput prošvrljajte po štandićima naših kreativaca. Sigurni smo da ćete pronaći neku sitnicu koju ćete pokloniti dragoj osobi (uključujući i vas same). O izbjegavanju stresa oko kupovine božićnih poklona da i ne govorimo. Za kraj, ponesite kući bocu vina iz naše pop-up vinoteke’, dodaju.

Ukoliko vam ova genijalna suradnja nije dovoljan razlog da dođete do diWine Bara, napominjemo da u vremenu happy houra, od 12 do 14 sati, imate priliku popiti čašu Enosophijinog pjenušca Today Blanc i Today Rose na akciji 1+1. Prevedeno, to znači da čašu izvrsnog pjenušavog vina dobivate po cijeni espressa. Da, znamo, kava je ionako out 🙂

Vidimo se u nedjelju u Ilici 93, zar ne?!

Irena Lučić / Foto: arhiva izlagača


diWine Bar: Novo mjesto za vinoljupce


Tagged: , , , , , , , , ,