Dobitnici PRO PR Awards priznanja

Međunarodna komisija PRO PR Awardsa, koji djeluje u sklopu PRO PR konferencije, prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi, objavila je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja.Tako su, između ostalih, dobitnici priznanja u kategoriji PRO PR Awards iz Hrvatske prof.dr.sc. Smiljana Leinert Novosel (Fakultet političkih znanosti u Zagrebu), Dražen Dretar (Grad Varaždin) i Violeta Colić (Komunikacijski ured Laco, Colić i partneri). Najboljom menadžericom u kategoriji PRO PR Awards Vision Manager proglašena je direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, Martina Bienenfeld, a pobjedu u kategoriji PRO PR Awards Vision City odnio je Grad Šibenik.

U povodu obilježavanja 15. PRO PR konferencije, utemeljeno je i priznanje PRO PR Infigo Awards koje će biti dodijeljeno uglednom bosanskohercegovačkom komunikacijskom stručnjaku Ekremu Dupanoviću.

Priznanja su utemeljena 2012. povodom obilježavanja desete godišnjice konfpro prerencije, a namijenjena su pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću. Ove godine, nagrađen je 21 komunikacijski stručnjak iz regije i svijeta dok su preostale tri nagrade pripale pojedincima koji su prepoznali važnost i moć komunikacija u postizanju željenih poslovnih ciljeva.

‘Izuzetna mi je čast što ćemo 15. obljetnicu PRO PR konferencije obilježiti svečanom dodjelom priznanja pojedincima koji dugi niz godina s puno ljubavi, truda i znanja aktivno promiču važnost odnosa s javnošću kao profesije koja uvelike utječe na razvoj društvenih situacija’, rekao je predsjednik organizacijskog odbora PRO PR konferencije Danijel Koletić.

Svečana dodjela priznanja PRO PR Awards održat će se u sklopu 15. PRO PR konferencije, 8. travnja u Termama Tuhelj. Unikatne statue namijenjene dobitnicima izradit će studenti Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

A. P.

Tagged: , , , , , , , , , ,