Dokukino se vratilo!

Dokukino se vratilo! S novom sezonom preselili su se i u novi dom, pa tako po porciju svježih dokumentaraca od sada možete doći u art kino Grič, Jurišićeva 6, Zagreb.
DokukinoVrata otvaraju u petak, 22. studenoga u 20 sati s besplatnom projekcijom posljednjeg dokumentarca poljskog redatelja Michala Marczaka, ‘Fuck for Forest’, o neobičnoj udruzi za zaštitu okoliša koja je Amazonu odlučila spasiti – pornografijom.

Dan kasnije pridružite se u 16 sati na gostovanju Michala Marczaka koji će napraviti case study svojih filmova koje ste dosad imali prilike pogledati u našim kinima – ‘Na rubu Rusije’ i ‘Fuck for Forest’. Ulaz na case study je slobodan! Nakon redateljevog gostovanja, u 19 sati pripremili su projekciju ‘Fuck for Forest’, a u 21 sat čeka vas ‘Na rubu Rusije’.

Program Dokukina u art kinu Grič inače ćete moći gledati svakog četvrtka i petka u 19 i 21 sat, a detaljan program objavit će uskoro na www.dokukino.net i facebook stranici. Cijene ulaznica su malo povišene, pa ćete odsad za jednu projekciju morati izdvojiti 22 kune.

Dokukino

Tagged: , , , , , , , , , ,