Donatorska večer za potporu mladim rukometašima

Kako bi pružio potporu za odlazak mladih selekcija rukometaša na turnir Partille cup u Švedsku, Zagrebački rukometni savez organizira donatorsku večer na koju su se odazvali brojni istaknuti hrvatski rukometaši te osobe iz političkog, javnog i kulturnog života.
RK LokomotivaCilj je prikupiti novac kao dodatnu potporu mladim selekcijama za odlazak na turnir Partille u srpnju. To je najveće rukometno natjecanje po broju sudionika i na njemu sudjeluje više od tisuću ekipa iz četrdesetak zemalja, a na kojem hrvatski mladi rukometaši svake godine ostvare značajne rezultate.

Na donatorskoj večeri koja će se 23. ožujka održati u klubu Roko na zagrebačkom Jarunu, očekuju se brojni uzvanici, a dolazak su potvrdili naši najbolji rukometaši aktivni u hrvatskim i stranim klubovima.

Među njima su Zlatko Horvat, Lovro Šprem, Luka Šebetić, Veselin Vujović, Antonio Kovačević, Luka Raković, Filip Ivić, Ivan Stevanović… Počasni gost na donatorskoj večeri bit će švedski veleposlanik Lars Schmidt. U bogatom programu sudjelovat će i etno dizajnerica Mina Petra čiju će kolekciju ‘Materina priča’ nositi rukometašice Lokomotive.

I. R. / Foto: RKL

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,