Druženje s knjigom u Supercafféu

Predstavljanje CeKaPe-ovih izdanja i druženje s domaćim autoricama zakazano je za utorak, 8. srpnja, u 19 sati u zagrebačkom Supercafféu.

CeKaPe izdanjaZa one koji još nisu odabrali knjige koje će ponijeti sa sobom na godišnji odmor, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba predstavit će svoja izdanja u utorak, 8. srpnja, u 19 sati u Supercafféu (Preobraženska 3).

Među knjigama koje će se tom prigodom prodavati po povoljnim cijenama, čitateljima se pruža velik izbor naslova domaćih i slovenskih autora; ‘Popularne priče’ Vesne Lemaić, ‘Odjavna karta’ Jelene Zlatar, ‘Nove drame’, dramski tekstovi studenata ADU, ‘Pazi što ćeš poželjeti’ Karmele Špoljarić, ‘Reci mi sve’ Ksenije Kušec, ‘Razumiješ, ne?’ Andreja Blatnika, ‘Krom i pakao’, zbirka kratkih priča polaznika CeKaPe-a, ‘Šaka suza, vrića smija’ Marijane Perinić, ‘Pisanje kratke priče’, priručnik Andreja Blatnika, ‘Muška krv’ Ljiljane Matković i ‘Sušičke kronike’, zbirka sudionika Ljetne škole.

Uz predstavljanje knjiga, bit će to ujedno i sjajna prilika za razgovor s talentiranim domaćim autoricama, Marijanom Perinić, Ljiljanom Matković i Jelenom Zlatar. Dođite na još jedno književno druženje Centra za kreativno pisanje i odaberite naslov s kojim ćete provesti ljeto.

R. C. / Foto: CeKaPe

Tagged: , , , , , , , , , , ,