Đurologija u Lisinskom

Branko Đurić Đuro u Zagreb stiže u utorak, 27. siječnja (20 sati) u dvoranu Vatroslava Lisinskog. Na svoj prvi nastup u Hrvatskoj dolazi u sklopu regionalne turneje s predstavom ‘Đurologija’.
Branko Đurić ĐuroOvaj svojevrsni anti stand up show, kako ga sam Đuro voli nazvati, neposredan je i iskren razgovor s publikom. ‘Đurologija’ je zbirka Đurinih razmišljanja, koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. S bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u kultnom projektu ‘Top lista nadrealista’ i ‘Audicija’, garancija su da će publika 90 minuta uživati u predstavi.

Svojom urnebesnom monodramom Đuro će publici ponuditi puno originalnog humora uz gorko-sladak okus raznolikih životnih priča i situacija. Njegov novi autorski hit ‘Đurologija’ trenutačno je najgledanija predstava u regiji, koju je u posljednjih mjesec dana vidjelo oko 25.000 posjetitelja.

Popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom nasmijavat će i publiku u Splitu, 28. siječnja u dvorani Lora te dan kasnije 29. siječnja u Zadru u klubu Arsenal.

Ulaznice za predstave moći će se kupovati na prodajnim mjestima Eventima te na blagajnama dvorana.

P. R.

 

Tagged: , , , , , , , , , , ,