Ekskluzivno gostovanje: Massimo s Homovcem u Art Caffeu

U četvrtak, 25. veljače (18.30 sati) pogledajte premijerno prikazivanje ‘Art Caffea’ na Z1 televiziji ili reprizno u subotu, 27. veljače (23 sata).Nakon toga Art Caffe možete pogledati na ostalim partnerskim televizijama: TV Jadran, Šibenik, SB TV, Vinkovačka plava, Trend TV, PrigorskaTVi u BiH na RTV HB ili na službenom YouTube kanalu.

Massimo Savić, dobitnik je mnogih priznanja i nagrada, a jedna od najvećih i najpopularnijih estradnih zvijezda u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Nedavno je održao veliki, prvi hibridni, koncert u zagrebačkom Lisinskom s izravnim prijenosom na internetu za publiku diljem svijeta. U razgovoru otkriva koliko mu se unutar godine promijenio život i kako se glazbenici nose s krizom i nedostatkom nastupa pred publikom.

Otkriva i koji su mu danas životni prioriteti, kako vidi aktualnu društvenu situaciju, zbog čega je pratio prijenos inauguracije novog američkog predsjednika, što misli o izvedbi himne Lady Gage te iziskuje li njegov zvjezdani status posebnu organizaciju života, podređenu njemu. Priča i o tome što ga danas čini sretnim, zašto se još nije pojavio na filmu, iako ima glumačkih ambicija, i smatra li se umjetnikom ili zabavljačem?

N. M.


Tagged: , , , , , , ,