Emotivna Ženska priča: Ljubica Uvodić Vranić i Ingrid Divković

U prostoru Zagreb 360°vidikovac Zagreb Eye, Ženska priča je treći puta u novoj sezoni ugostila dvije zanimljive gošće i večer ispunila pričama o psihologiji.
Ljubica-Uvodić-Vranić, Marijana Perinić i Ingrid-DivkovićToplu večer ‘Ženske priče’, na 16. katu Zagrebačkog nebodera otvorila je Ingrid Divković, spisateljica i blogerica. Iskrena, šarmantna i nasmijana, s puno strasti i ljubavi prema životu, ispričala je svoju priču: od djetinjstva u Rijeci, sna da postane spisateljica te studija kroatistike i filozofije, preko posla u Zagrebu i svijeta marketinga u kojem se svakim danom sve više udaljavala od snova, do bolnog povratka i katarze koja ju je vratila onom što je oduvijek željela raditi – pisati.

‘Gospodin ego je poput jeftinog parfema kojeg mi ne osjetimo, ali drugi osjete’, rekla je Ingrid i pročitala odlomak iz svoje knjige ‘J..e li vas ego?’ koja je doživjela četvrto izdanje i postala jedna od najčitanijih knjiga samopomoći u Hrvatskoj. Pisanje je njezin život koji trenutačno živi na Tenerifima, a njezini vjerni čitatelji, većinom žene od 25 do 50 godina, s velikim nestprljenjem čekaju svaki novi tekst koji objavljuje na svom blogu.

U drugom dijelu programa, uspješna psihologinja Ljubica Uvodić Vranić, splitska Zagrepčanka i zagrebačka Splićanka, vedrinom, humorom, optimizmom i zanimljivim pričama o svom iskustvu psihologa i rada s pacijentima oduševila je publiku. Od 1997. kada je osnovala udrugu Petkom u 5, bavi se individualnim terapijama i pomaže ljudima da prevladaju različite životne probleme. Potaknuta velikim interesom svojih pacijenata i šire javnosti, iskustva i znanje prenijela je u osam knjiga iz područja psihologije. S publikom ‘Ženske priče’ podijelila je priču iz knjige ‘Prijatelju, kako si?’, kojom je dirnula publiku i još jednom pokazala kako se najveće teškoće u životu prevladavaju uz vedar duh i nepresušni optimizam. Kroz zanimljive anegdote dotaknula se tema različitih odnosa, od roditeljskih do partnerskih, te odgovarala na brojna pitanja publike.

Dvije izuzetno zanimljive žene ispunile su ‘Žensku priču’ obiljem pozitivne energije, vedrine i ljubavi prema psihologiji. Voditeljica Marijana Perinić u tri sata zanimljivog i duhovitog razgovora s gošćama, još jednom je dokazala kakointeres za ‘Žensku priču’ i sjajne, talentirane žene ne prestaje.

P. R. / Foto: CeKaPe

Tagged: , , , , , ,