Eric Roberts snima film u Hrvatskoj

U siječnju je potpisan ugovor sa svjetski poznatim holivudskim glumcem Ericom Robertsom, koji će u filmu ‘Someone Dies Tonight’ igrati jednu od glavnih uloga.
Someone Dies TonightZbog snimanja filma Eric Roberts će provesti nekoliko dana u Hrvatskoj. U ožujku započinje snimanje filma ‘Someone Dies Tonight’, koji se realizira u sklopu međunarodnog projekta pod vodstvom produkcijske kuće Dream Team Pictures iz Njemačke uz suradnju Mindfilms International iz Indije te producenta iz Hrvatske. Film će se snimati na lokacijama Osječko-baranjske županije, a snima se do svibnja.

Eric_Roberts (foto Wikipedia)Uz Erica Robertsa u filmu igraju Costas Mandylor, Maik Van Epple, Jenny Paris, Claudiu Raymond, Roni Lepej, Angelo Borer, Božidar Alić, Goran Stjepanović, Ivana Elektra… Producent filma je Vjekoslav Katušin koji u filmu također ima i ulogu.

‘Siguran sam da je ovo prvi put da se u Hrvatskoj snima međunarodni triler za koji sam uvjeren da će filmskoj industriji u Hrvatskoj otvoriti mnoga vrata za buduće projekte.

S Ericom Robertsom bilo je sve brzo dogovoreno, on je divan čovjek i jako se raduje dolasku u Hrvatsku’, izjavio je producent filma ‘Someone dies tonight’ Vjekoslav Katušin.

D. P.

Tagged: , , , , , , , ,