Ezra: Robert De Niro u komično-humanoj priči

Cinestar je u svim svojim kinima pokrenuo novi program ‘Životne priče’, jer svatko od nas ima svoju priču koja je jedinstvena, ali s mnogima se možemo i poistovjetiti.

Nekad nam je potrebno da nas čarolija velikog platna podsjeti da nismo sami u svojim borbama, veselju ili tuzi. Poštujmo emocije jer one su dio svakodnevice i čine nas ljudima.

Prvi naslov iz ovog programa ‘Ezra’ donosi priču o obitelji, ocu, djedu i sinu koji ima autizam – njihovo je putovanje posebno i u njemu ‘rastu’ svi oni koji su možda mislili da se na takvom životnom putovanju neće dobro snaći. Budimo jedni drugima podrška i osjetimo zajedništvo pred čarolijom velikog platna.

‘Ezra’je komedija/drama u kojoj stand-up komičar Max Bernal (Bobby Cannavale) i njegov 11-godišnji autistični sin Ezra (William Fitzgerald) nenadano kreću na putovanje koje nam donosi priču o obitelji koja pokušava shvatiti kako razumjeti jedno drugo. Nakon što mu se nedavno raspala karijera i brak, Max živi sa svojim ocem Stanom (Robert De Niro) i u dubokom je sukobu s uskoro bivšom suprugom Jennom (Rose Byrne) oko načina na koji bi trebali pristupiti posebnim potrebama njihovog sina. Kada Ezru izbace iz još jedne škole, Max donosi kontroverznu odluku da uzme Ezru usred noći, započinjući putovanje diljem zemlje. Režiju potpisuje Tony Goldwyn, a u filmu također glume Vera Farmiga, Rainn Wilson i Whoopi Goldberg.

B. L. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , , , , , , ,