F20: Premijera psihološkog trilera Arsena Ostojića

U do posljednjeg mjesta popunjenom kinu Cinestar u Avenue Mallu održana je svečana premijera filma ‘F20’ redatelja Arsena Antona Ostojića. Napeti psihološki triler koji nije za mlađe od 15 godina nastao je prema scenariju Hrvoja Sadarića, pobjednika natječaja Ars Septima.Premijeri filma nazočila je cijela filmska i glumačka ekipa predvođena mladim zvijezdama Rominom Tonković i Filipom Mayerom, koji su pobrali najviše simpatija i pozitivnih kritika prve publike.

Priča filma prati djevojku (Romina Tonković) koja za očevu pizzeriju dostavlja pizze i mladića (Filip Mayer) kojemu su roditelji otišli iz grada, pa koristi priliku i samo igra video igre i naručuje pizze. ‘Djevojka za vikend poželi otići u provod na Zrće, no otac joj to ne dopušta, pa nagovori momka da ukradu novac i pobjegnu na more. To i naprave, no tada sve pođe po krivu’, rekao je Ostojić o radnji filma.

Kroz nelinearni slijed priče protkane ubojstvima motiviranima najtamnijim dijelom ljudske psihe, film obrađuje i teme ljubavnog odnosa mladih, disfunkcionalnih odnosa roditelja i djece, psihičke bolesti, modernih trendova…

Uz filmu glume Lana Ujević, Mladen Vulić, Alen Liverić, Alma Prica, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Petra Vukelić, Lujo Kunčević, Alen Šalinović i Boris Miholjević.

Od četvrtka, 27. rujna, film ‘F20’ kreće u kinodistribuciju diljem Hrvatske.

I. C. / Foto: Tomislav Čuveljak

Tagged: , , , , , , , , , , ,