Finale godine Demo HR

U trećoj sezoni demo natjecanja u zagrebačkom klubu Hard Place – Demo HR – od 34 izvođača iz cijele Hrvatske, kroz 12 izlučnih večeri i 4 finala mjeseca – po odluci žirija i publike u finalu godine nastupaju četiri banda: Drone Hunter (Varaždin), Clone Age (Čakovec), Vikend revolucija (Zagreb) i Spiridon (Makarska)
Demo HR finaleU srijedu 11. prosinca u klubu Hard Place održava se veliko finale u kojem ‘se traži’ dobitnik glavne nagrade – diskografskog ugovora s Dallas Recordsom. Za vrijednu nagradu i san svakog demo banda bore se četri banda koji su se plasirali kroz izlučne večeri i nakon toga pobijedili u finalima mjeseca, a zanimljivo je da su svi stilski različiti. Drone Hunter su instrumentalni metal/crossover/groove band iz Varaždina, Clone Age su pop/rock/grunge band iz Čakovca, Vikend revolucija iz Zagreba je reagge pop band, a Spiridon iz Makarske sviraju punk/alter/pop. Jedan od njih dobit će priliku za svoje prvo izdanje, dok će ostala tri banda dobiti utješne nagrade sponzora.

Veliki zadatak očekuje žiri i publiku u klubu Hard Placeu, jer će zasigurno između ova četiri sjajna banda biti teško izabrati pobjednika i odlučivat će nijanse. Kroz protekle tri sezone demo natjecanja prošlo je nevjerovatnih 157 bandova i izvođača. Pobjednici natječaja 2011. bili su Radioaktiv iz Pule, a 2012. zagrebački Indigo 7.

Dobri duh rock’n’rolla

Pročitajte još: Prvo mjesečno finale HR demo kluba

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,