Foodballerka: Najveći CroBurger za gledanje velikog finala

Kockice su zavladale Hrvatskom i možete ih vidjeti od automobila, odjevnih kombinacija, na ručnicima za plažu, a na Foodballerki će premijerno predstaviti i CroBurger – jedinstveni trobojni burger.Pripremit će ga u kućici Kitchen & Grill Plac u nedjelju, 15. srpnja (14 sati) što će biti sjajna uvertira za nogometnu utakmicu Hrvatska – Francuska. CroBurger, burger ‘Iznad svih’ burgera, kako ga od milja zove autor Joško, autohtoni je hrvatski proizvod, a njegovo je pecivo obojeno u boje hrvatske zastave. Pri izradi peciva nisu korištena umjetna bojila već ona prirodna od cikle i borovnice.

Promjer ovog gigantskog CroBurgera veći je od 43 cm, a osim karakterističnog peciva burger obogaćuju domaća junetina, coleslaw salata i umak Plac.

Poznato je da se Strossmayerovom trgu gledaju utakmice pa će se tako u nedjelju od 17 sati gledati i veliko finale, a novost je da Foodballerka ide u produžetke. Iako je festival trebao završiti u nedjelju, kada završava i Svjetsko nogometno prvenstvo, Foodballerka će raditi i u ponedjeljak, 16. srpnja kada će se na velikom ekranu od 12 m² pratiti prijenos dočeka hrvatske nogometne reprezentacije.

M. B. / Foto: Goran Kovačević


Tagged: , , , , , , , ,