Footloose oduševio u Ciboni

Svjetski hit ‘Footloose’ oduševio je tisuće posjetitelja zagrebačkog KC Dražen Petrović (Cibona).
FootlooseMaja Šuput odlično se snašla u glavnoj ženskoj ulozi Ariel, a između nje i partnera na sceni Nikole Milata vladala je prava kemija. Pjesma i ples sa zanimljivim scenskim zapletima gledatelje su oduševljavali iz minute u minutu a dobro su ih nasmijali i Mario Valentić u ulozi trenera Dunbara, Antonija Barišić u ulozi Rusty, te Bojan Jambrošić koji je glumio simpatičnog Willarda.

‘Presretna sam večeras. Vidjevši punu ovu prekrasnu dvoranu jednostavno sam željela što prije izaći na pozornicu. Ovo je bio jedan od mojih snova i definitivno se vidim i dalje u glumi a posebno mi se sviđa ova forma mjuzikla. Ovi divni mladi ljudi s kojima sma radila posljednjih mjesec dana su mi mnogo pomogli i mislim da smo svi zajedno napravili pravi spektakl!’, izjavila je Maja Šuput.

Dvorana je bila ispunjena tisućama gledatelja među kojima su bile i brojne osobe iz društvenog života .

Ususret božićnim blagdanima, baš kao i prošle godine, ekipa ‘Footloosea’ pokazala je veliko srce te na zagrebačkoj izvedbi ugostila djecu oboljelu od malignih bolesti, ali i njihove obitelji te djelatnike bolnica koji se brinu o njima. Ugostili su i OŠ Gornje Vrapče koja je i sama postavila svoju inačicu mjuzikla ‘Footloose’ nakon što su ga odgledali nekoliko puta. Oduševljeni mališani dobili su priliku i upoznali omiljene izvođače.

Footloose

Pročitajte još: Footloose u Ciboni

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,