Fotografska udruga Omnibus

Udruga Omnibus otvorila je vrata svog novouređenog studija u zagrebačkoj Brozovoj ulici brojnim poklonicima fotografske i video umjetnosti.Omnibus fotografi-Serdar, Uštulica, Šeler i PjanićNa zanimljivom druženju okupilo se mnogo glasovitih fotografa, producenata, ali i osoba iz javnog života s kojima osnivači Omnibusa Hrvoje Serdar, Igor Šeler i Siniša Uštulica već godinama uspješno surađuju.

Omnibusovci su gostima priredili originalan doček fotografirajući ih kao što se to radi u policijskim postajama.

Bojana Gregorić-Omnibus‘Konačno i mene netko sumnjiči za nešto! Već sam pomislila da nisam u trendu’, veselo je izjavila Bojana Gregorić koja već godinama surađuje s Hrvojem Serdarom. ‘Poziranje fotografima nezaobilazan je dio moje profesije, no kada Hrvoje stane iza objektiva osjećam potpuno povjerenje i opuštenost pa te fotografije redovito budu fenomenalne’, naglašava Bojana.

Za dobru atmosferu na druženju pobrinuli su se sjajni glazbenici Second Hand Banda.

Osnovana s ciljem promicanja i unapređenja fotografije kao umjetnosti, Udruga Omnibus uspješno radi na nizu projekata, a ovo druženje iskoristili su i da najave svoju izložbu ‘Omnibus Asiatique‘ u utorak, 17. veljače u 19 sati u Galeriji Karas u Zagrebu.

P. R. / Foto: Omnibus

Tagged: , , , , , , , ,