Franck Coffee&GO: Za ljubitelje prave turske kave

Franck Coffee&GO ne sadrži instant kavu te će baš svakome pružiti bogatstvo okusa prave turske kave. Najbolje od svega je što dolazi u praktičnom ‘stick’ pakiranju u tri zanimljiva okusa – Original, Intense i Sensual.Užurbana svakodnevica nerijetko nam ne ostavlja puno vremena za opuštanje i predah od silnih obveza, a često izgleda kao dugačak popis zadataka kojem se ne nazire kraja. Pri tome najčešće zaboravljamo na sebe i male trenutke uživanja u onome što volimo. Jedan od njih svakako je i ritual ispijanja omiljene kave, koji mnogo puta ostane neispunjen zbog pretrpanog rasporeda.

Kako bi, unatoč brzom tempu života, ipak mogli u svakom trenutku dana uživati u zadovoljstvu ispijanja svog najdražeg crnog napitka, Franck za sve kavoljupce u pokretu ima rješenje – Franck Coffee&GO. Ova linija proizvoda obuhvaća različite okuse mljevene kave kako bi zadovoljila svačiji ukus, a prednost je u tome što se brzo priprema prelijevanjem vrućom vodom, bez kuhanja u džezvi.

Franck Coffee&GO ne sadrži instant kavu te će baš svakome pružiti bogatstvo okusa prave turske kave. Najbolje od svega je što dolazi u praktičnom ‘stick’ pakiranju u tri zanimljiva okusa – Original, Intense i Sensual.

Original okus mješavina je najboljih vrsta arabica i robusta, u Intense kavi nalaze se tamne note čokolade i očaravajuće arome začina, dok Sensual donosi fini miris i baršunasti okusa profinjene kave.

Spremna u minuti, 100 posto mljevena Franck Coffee&GO kava Original, Intense i Sensual počastit će vas mirisima po kojima se prepoznaje jutro i okusima s kojim započinje dan, kako bi život u pokretu bio lakši.

Na vama je samo da izaberete i pripremite svoj omiljeni okus u minuti, te zajedno sa svojom savršenom kavom u ruci krenete aktivno dalje.

P. R.


Tagged: , , , , , , , , , ,