Franck Crema: Užitak u omiljenoj turskoj kavi

Zbog manjka vremena, omiljeni jutarnji ritual ispijanja šalice crne kave često pati, a brojne obveze i hektična svakodnevica često nam uskraćuju taj trenutak uživanja u šalici omiljenog napitka.Gotovo svatko ima svoj najdraži način ispijanja kave, bilo da je pije satima u najdražem društvu, kada u brzini obavlja svoje svakodnevne obveze ili treba kratki predah između sastanaka i želi odvojiti trenutak samo za sebe.

Zbog dvostrukog načina pripreme, upravo Franck Crema brojnim kavoljupcima nudi rješenje za svaku prigodu, gdje god se nalazili. Franck Crema najfinija je mljevena turska kava koja u sebi skriva kremastu notu čokolade i kakaovca, prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Upravo te senzualne arome, uz bogatu pjenu, pružaju jedinstven dugotrajni okus koji će zadovoljiti nepce istinskih ljubitelja turske kave.

Mogućnost pripreme kave na dva načina: klasično, kuhanjem u džezvi i praktično, prelijevanjem vrućom vodom u šalicu omogućit će baš svakome da uvijek, bez obzira na životni ritam, uživa u Franck Cremi. Oba načina pripreme donijet će istinski osjećaj zadovoljstva u kavi nježnog okusa, bogate arome i kremastih nota čokolade i kakaovca, bez dodatka instanta.

Na vama je da samo odaberete omiljeni način pripreme i svoj dnevni ritual ispijanja kave oplemenite bogatstvom okusa najfinije turske kave koja se skriva u šalici Franck Creme.

P. R.


Tagged: , , , , , , , , ,