Franck Jubilarna kava i Amélie kolači

Pod voditeljskom palicom Doris Pinčić Rogoznica, u zagrebačkoj Kuhaoni održano je gastro druženje na kojem su svi okupljeni uživali u finim kombinacijama Franckove Jubilarne kave i desertnih delicija. Posebno za tu prigodu pripremila ih je majstorica slastica i vlasnica slastičarne Amélie, Žakline Troskot.Neodoljiv miris popularne Ciglice, sljubljen s vrhunskim slasticama, oduševio je prisutne te podsjetio na tajnu Franckove Jubilarne kave koja leži u mješavini najboljih vrsta sirovih kava i bogatom čokoladnom okusu.

‘Jubilarna kava ima zaokružen, čokoladni okus i poseban miris koji već godinama dobro znaju svi ljubitelji vrhunske mljevene kave. Vakumirano pakiranje specifičnog oblika cigle, koje je Franck predstavio još 1982. godine, omogućava da kava zadrži svježinu i sve bogatstvo aroma. Zbog takvog je pakiranja naša Jubilarna kava dobila naziv Ciglica koji je i danas popularan’, istaknuo je Dražen Posavčević, marketing menadžer za kategoriju kave u Francku.

Kakvi kolači najbolje idu uz kavu te koja je tajna ukusnog kolača na bazi kave, okupljenima je otkrila Žakline Troskot: ‘Franck Jubilarnu kavu pamtim još od malena. Osim što je sastavni dio mog jutarnjeg rituala, volim je koristiti i u pripremi slastica. Njezin bogati okus zaista vrhunski upotpunjuje uživanje u slasticama.’

Kolače koje je pripremila Žakline Troskot, sudionici gastro druženja kušali su uz svježe pripremljenu Jubilarnu kavu iz džezve.

R. B.


Franck: Popularna ciglica u novom ruhu

Franck 125 Years Edition
Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,