Franck kava za van na više od 1000 lokacija

Iako restorani i ugostiteljski objekti ne rade, Franck se pobrinuo da svi ljubitelji najpopularnijeg toplog napitka na svijetu i dalje mogu uživati u njemu.Kako bi kava iz najdražeg kvartovskog kafića što manje nedostajala, a vrijeme čekanja nekih boljih vremena prošlo što brže, Franck omogućuje alternativu izbora kave za van.

Zahvaljujući kvalitetnim aparatima Necta i Rheavendors, kratka ili duga Franck kava, cappuccino i macchiato lako su dostupni za sve koji ne mogu zamisliti dan bez crnog napitka.

Uz originalne okuse raznih kava, na samoposlužnim aparatima mogu se naručiti i topla čokolada te Franck čajevi. Kako bi napitci uvijek bili dobrog okusa, sve samoposlužne aparate redovito održavaju profesionalni serviseri uz visoku razinu usluge u cijeloj partnerskoj mreži. Ponuda uključuje i Franck Snogoo samoposlužne aparate opremljene digitalnom tehnologijom, bluetoothom i telemetrijom, koja omogućava i bezgotovinski način plaćanja uz Snogoo aplikaciju, a koji su dostupni na vanjskim lokacijama uz neovisne shopove i pekarne.

Franck kava za van i Franck Snogoo ponuda dostupna je na više od 1000 lokacija diljem Hrvatske, među kojima su sva prodajna mjesta iNovina, Tiska, pekara Dubravica, Mlinar, Klara, Bobis i drugih neovisnih pekara i kioska te Crodux benzinskih postaja diljem Hrvatske.

U Franck kavi može se tako uživati i dalje, a što je najvažnije, na svim navedenim lokacijama osigurane su i sve mjere opreza. Priprema napitaka odvija se brzo, na kioscima se kupovina odvija na otvorenom, a uz pridržavanje propisanog razmaka i ostalih mjera zaštite, sigurna kupovina kave moguća je i u zatvorenom prostoru.

K. P.


Tagged: , , , , , , , , , ,