Fuks: Rockeri, motoristi i roštilj u ex Željezničaru

Picksiebneri, Belfast Fod, moto okupljanje, roštiljada i poznate face rock scene na velikoj rock veselici…
Fuks U subotu, 30. travnja Zagreb očekuje velika rock veselica povodom otvorenja novog koncertnog programa Fuks u prostorima ex Željezničara. koji redizajniran i tehnički vrhunski opremeljen ulazi na metropolski rock live scenu. Tom prigodom zasvirat će Picksiebneri zajedno s grupom Belfast Food.

PicksiebnerVeć unatrag nekoliko godina country je velikim dijelom zahvaljujući Picksiebnerima opet – in. Iako, treba podsjetiti da Picksiebner stilski nije isključiv, nije samo i jedino vezan uz country, s obzirom da su im pjesme ispunjene i bluegrassom, bluesom, soulom, hard i klasičnim rockom. Ono što je publika prepoznala to su vesele i otvorene svirke, stoga ni ne čudi što ih svi oni koji znaju kako se radi prava rock veselica prate u stopu. Da se dobra svirka i energija i nadaleko osjeti dokazala je i turneja po Europi, pa su Picksiebneri u zadnje vrijeme često angažirani na svirkama i van granica.

Zbog zdravstvenih razloga, nažalost, već ranije najavljeni bend Gruhak neće moći nastupiti, ali umjesto njih svirat će Belfast Food koji su nedavno proslavili 20 godina rada.

Belfast Food su se profilirali kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi spadaju u zabave koje se ne propuštaju, pa će tako zajedno sa Picksiebnerima u veselom tonu otvoriti novi koncertni prostor Fuks.

Prije glazbenog dijela u dvorištu dvorane posjetitelji će se moći okrijepiti uz povoljnu ponudu roštilja i rock slušaonu, a doći će i zagrebački moto klubovi te poznate face s rock scene.

V. M.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,