Glazbeni spektakl četiri dive i Brune Krajcara

Prepuno Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu s nestrpljenjem je dočekalo jedinstveni nastup četiri iznimne glazbenice.Radojka Šverko, Martina Tomčić Moskaljov, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, uz glazbenog gosta Brunu Krajcara, vrhunskim i emotivnim izvedbama obilježili su posebnu
noć posvećenu svima onima koje je na neki način dotakla bolest štitnjače, uz poruku da u svojoj bolesti nisu sami.

Glazbena čarolija započela je zajedničkom izvedbom pjesme ‘Dalmatino povišću pritrujena’, a nakon toga su slijedile vrsne interpretacije brojnih domaćih i stranih glazbenih brojeva poput pjesama ‘Summertime’, ‘Caruso’, ‘Oprosti mi’, ‘Nisi više moja bol’ i ‘I Do It for You’. Kraj koncerta obilježila je izvedba velikog hita ‘Vilo moja’, čije je stihove, uz četiri dive, pjevalo i cijelo kazalište.

Bila je ovo rijetka prilika vidjeti ove četiri glazbenice zajedno na pozornici, a da su se itekako svidjele publici potvrdio je i gromoglasni pljesak kojim su ispraćene, uz obećanje da ih publika neće morati dugo čekati da ih ponovno s užitkom sluša u ovom sastavu. Kroz dvosatni koncertni spektakl publiku je vodila Barbara Kolar.

I. Č. / Foto credits PR

Tagged: , , , , , , , , ,