Glazbeno ludilo na Student Day Festivalu

1-Edo Maajka-Student day festivalRijeka je plesala ovog vikenda uz Student Day Festival. Tisuće mladih iz Hrvatske i regije uživalo je u koncertima poznatih svjetskih i domaćih glazbenika, a svojim domovima se vraćaju s novim prijateljstvima i uspomenom na provod koji će dugo pamtiti.

Uz zarazne ritmove Ede Maajke, Nene Belana, Darka Rundeka i brojnih drugih domaćih i svjetskih glazbenika, plesalo se do ranih jutarnjih sati, a u vrhunskom provodu uživao je čak i Rade Šerbedžija.

Tisuće zadovoljnih studenata proteklih dva dana razmjenjivalo je studentske radove i iskustva na Međunarodnom studentskom filmskom festivalu, raznim radionicama, izložbama, natjecanjima te brojnim kulturnim i sportskim aktivnostima.

2-Student day festival-RijekaSjajna ekipa iz Chikaz Fit Festa pokazala je kako su mladi itekako osvješteni kada je riječ o zdravom životu i rekreaciji, a tijekom cjelodnevnog druženja plesalo se u ritmu najpoznatijih svjetskih plesova poput zumbe i brojnih drugih.

Veliki projekt Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i udruge RiKUP još jednom se pokazao kao pun pogodak za vesele proljetne dane koje s nestrpljenjem očekujemo i sljedeće godine.

Select PR / Foto: Marko Ocepek

Pročitajte još: Student Day Festival u Rijeci

Tagged: , , , , , , , , , ,