GONET. TV: Bez kablova, antena i prijamnika

Novi operater u Hrvatskoj GONET.TV nudi moderno gledanje televizije putem interneta s brojnim prednostima, zahvaljujući kojima se više nikada nećete vratiti na klasično gledanje televizije.Zaboravite na kablove, antene, prijemnike i sve ostale komplikacije, gledanje sadržaja kojeg želite nikada nije bilo povoljnije i jednostavnije. Sve što vam treba je internetska veza i to čak ona s minimalnom brzinom.

Bilo da ste doma ili opremate vikendicu, čak i ako ste često na putovanjima ili na godišnjem odmoru želite uživati u omiljenom televizijskom sadržaju na vašem mobitelu ili tabletu – sve to više nije znanstvena fantastika. GONET.TV nova je mrežna usluga gledanja televizije u Hrvatskoj uz koju se ne morate brinuti da će vam televizija dosaditi. Uz prijenos uživo više od 107 TV programa, dobivate i veliki broj IPTV funkcija, kao što su neograničeno i besplatno snimanje, premotavanje ili gledanje unatrag do 30 dana (tzv. Timeshift).

Ono što je najvažnije, nema ugovora i uslugu možete otkazati u bilo kojem trenutku, kad god želite. GONET.TV radi na bilo kojoj internetskoj vezi bilo kojeg davatelja internetskih usluga, s brzinom od najmanje 3 Mb/s. Za nekoliko trenutaka dobivate pametnu televiziju s mnogim pogodnostima, najbolje TV kanale, najbolje filmove, TV serije, bajke i sadržaje za djecu, sportske emisije i programe za odrasle.

A. C. / Foto: Alert


Tagged: , , , , , ,