Green2Go: Besplatna dostava smoothie sokova

Projekt Green2Go pokrenut je s ciljem kako bi se omogućila jednostavna, zdrava i laka konzumacija zdravih voćnih smoothie sokova. Okrenut je svima: zaposlenima, studentima i umirovljenicima, bez obzira na dob i spol, jer činjenica je da većina (i do 90% ljudi) voće ne konzumira u onoj mjeri u kojoj bi to bilo poželjno i zdravo za organizam.Green2GoUpravo to je i misija projekta/tvrtke Green2Go iz Zagreba: Uz besplatnu dostavu omogućiti svakome po najekonomičnijoj cijeni pola litre zdravog soka od najboljeg voća.

Odnedavno Green2Go u svojoj ekipi ima novog dostavljača i bit će u mogućnosti raditi dostavu u svim dijelovima Zagreba.

Green2go smoothieji ustvari nisu klasični smoothieji po definiciji, jer ne sadrže led, mlijeko i ostale ‘dodatke’. Po zaštićenim recepturama spravljaju se smoothieji od probranih sastojaka lokalnih OPG-ova i ostalih odabranih dobavljača. Živa voda u svim green2go smoothiejima potječe direktno iz voća i povrća. Upravo zato je dobro popiti zdravi green2go smoothie isti dan kada je napravljen s ljubavlju, što i nije problem zbog svakodnevne besplatne dostave na području cijelog Zagreba te uže okolice Zagreba.

Pola litre smoothie soka iz radionice Green2Go osigurat će dovoljan broj vitamina za svaki organizam (odrasli, stresu izloženi, sportaši, trudnice) i umanjiti stres kod zaposlenih, a kod djece u školi povećati koncentraciju. Ukoliko soka ostane moguće ga je ostaviti u frižideru jer je rok trajanja dva dana.

green2go-logoSmoothie sokovi predstavljaju idelanu kombinaciju svježeg voća, iznimno su bogati vitaminima i vlaknima, jačaju imunitet i djeluju protuupalno. Lako probavljivi. Green2Go smoothie sokovi – ima ih deset vrsta – rade se od najboljeg voća prema HACCP standardu od kojega dio dolazi s obližnjih OPG-ova. Kako se rade smootihe sokovi? Bez vode i konzervansa. Svakoga dana zaposleni u Green2Go miješaju vrijedne prirodne sastojke i  čekaju narudžbe tako da sokovi potpuno svježi stižu na svoje odredište.

Zasad je moguće odabrati neki od deset vrsta smoothie sokova (koji se dostavljaju i u paketima koji omogućavaju dodatnu uštedu):

1. Smoothie mjeseca – svaki mjesec stručnjakinja u Green2Go sluša želje kupaca te, ovisno o godišnjem dobu, priprema najbolji mogući smoothie za taj mjesec.
2. Red Boost – s guaranom kao glavnim sastojkom namijenjen je osobama s povećanom potrebom za energijom tijekom dana ili noći. Sok sadrži samo 212 kcal. Pomaže pri koncentraciji, održava budnost i daje svjež energetski kick.
3. Tvoj izbor – sami osmislite svoj smoothie, a ekipa iz Green2Go pazit će da vam istog dostavi u najkraćem mogućem roku.
4. Slim&Fit – za brz povratak u formu, vraća izgubljenu energiju i ubrzava metabolizam. Brusnica je temelj ovog voćnog soka koji će razbuditi um i tijelo.
5. Green2Go! – namijenjen je svima, a sadrži špinat, rikolu, stolisnik, neven, jabuku, lan i bućine sjemenke. Green2go prepun je energije, životvornih minerala i enzima, ljekovitog pigmenta klorofila i vlakana.
6. Fruits – sa samo 80 kcal ovo je jedan od najlakših smoothie sokova. Ako ste među onima koji voće jednostavno zaborave konzumirati, ovaj smoothie je prava stvar.
7. Fresh s goji bobicama – jača imunitet. Poznato je, naime, kako je odličan način da se započne dan i ojača imunosni sustav čaša narančinog soka. Bočica Fresh Smoothieja puno je više jer uz naranču sadrži još četiri super namirnice. Goji bobice jačaju imunološki sustav, a đumbir će se pobrinuti za prevenciju gripe i prehlade!
8. Detox Stres i nepravilna prehrana opterećuju organizam, a to vrlo često rezultira padom imuniteta.
Detox Smoothie odličan je izvor energije: banane, kalcij, magnezij, vitamin C, a pomaže i u problemima vezanim uz probavu (psyllium).
9. Choco Smoothie – ovu vrhunsku poslasticu možete si priuštiti bez grižnje savjesti. Stvoren od provjerenih sastojaka ovaj smoothie ima neponovljiv čokoladni okus u 420 kcal. Sirovi kakao pravo je malo čudo dobrobiti za vaš organizam, a pobrinut će se za dobar osjećaj jer potiče stvaranje serotnina (hormon sreće). Svi čokoljupci, i oni koji to nisu, vole Choco Smoothie
10. Afterworkout – ovaj smoothie namijenjen je sportašima i onima koji se tako osjećaju! Koristiti ga mogu svi kao izvrstan izvor bjelančevina te kao visoko kvalitetan zamjenski obrok. Idealno ga je konzumirati odmah nakon treninga jer je bogat proteinima (sirutka i konoplja), magnezijem, ugljikohidratima s visokim glikemijskim indexom radi bržeg oporavka tijela nakon intenzivnog vježbanja!

Coolklub

Tagged: , , , , , , , , ,