Hidra UP: Novo osvježavajuće piće

Osvježavajuće piće s okusom naranče, limuna i limete te slatkoćom dobivenom iz ječmenog slada sadrži vitamine i minerale i idealno je za sve one koji tijekom radnog dana trebaju dodatnu dozu energije.Zagrebačka pivovara je na tržište lansirala novo bezalkoholno funkcionalno piće Hidru UP. Radi se o osvježavajućem piću od voćnog soka naranče, limuna i limete te ječmenog slada s vrlo malo kalorija koje brzo obnavlja potrošene zalihe energije. Osim prirodnih sastojaka, Hidra UP sadrži minerale (Mg) i vitamine (C, B6, B5, B3) koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

S obzirom na sve brži tempo života i svakodnevne obaveze, zaposleni ljudi često nemaju dovoljno vremena za raznoliku prehranu i neophodan odmor. U tim situacijama koriste svaku priliku kako bi nadoknadili izgubljeno. Poslovnim ljudima, studentima, putnicima, profesionalnim vozačima i svima ostalima koji žive ubrzanim tempom života, Hidra UP vraća izgubljenu energiju i priprema ih za nove dnevne izazove.

Zagrebačka pivovara kontinuirano prati trendove i lansira nove proizvode ovisno o željama i potrebama potrošača. Nakon lansiranja izotoničnog napitka Hidra ISO, kompanija ponovno radi iskorak na tržištu i predstavlja novost u svom portfelju – funkcionalno piće.

‘Nakon izotonika koji je pronašao svoje potrošače u sportskoj zajednici, htjeli smo i široj publici ponuditi nešto novo, nešto što će im olakšati dan i održati potrebnu koncentraciju. Vjerujemo da će naša publika prepoznati kvalitetu te da će Hidra UP uskoro postati omiljen dodatni izvor energije za sve kojima je ona u dinamičnom tempu života potrebna’, rekla je Ana Šebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare.

Zahvaljujući vitaminima B kompleksa, vitaminu C, magneziju i cinku, Hidra UP je prirodni saveznik svih onih koji ulažu puno energije na putu do uspjeha.

I. S.


Tagged: , , , , , , , , , ,