Hit predstava Metoda za brak u Splitu

Nova predstava Hit teatra, duhovita i uzbudljiva komedija ‘MetODA za brak’, do posljednjeg mjesta napunila je Dvoranu Lora u Splitu, a kako uz obilje smijeha riješiti svoje bračne probleme, pohrlili su vidjeti brojni Splićani.MetODA za brak-Zuhra, Petra Težak i Matea ElezovićNajviše je pažnje plijenio uvijek dobro raspoloženi Zlatan Zuhrić Zuhra, odnosno gospodin Mikić, koji se zbog bračnih (ne)zgoda našao između dvije vatre, svoje supruge u ulozi Mateje Elezović, te opasne i britke bračne savjetnice, koju glumi Petra Težak, a obje su oduševile publiku svojim vrckavim i sigurnim interpretacijama.

Inače, obje su glumice završile glumu u gradu pod Marjanom, pa su posebno omiljene u splitskim kazališnim krugovima. Mateja Elezović je osnivačica i umjetnička voditeljica Hit teatra koji uspješno djeluje već četiri godine, a koji je zaslužan i za hit predstavu ‘Vlaška posla’ što se i dan-danas nakon više od 50 izvedbi igra po pozornicama Lijepe naše.

Metoda za brak-SplitNakon Splita predstava gostuje u petak, 5. veljače u HNK Zadar, a zatim se veseli trio vraća doma gdje će odigrati još dvije predstave za zagrebačku publiku.

Smijeh je lijek za sve pa tko nije, ima priliku rezervirati svoje mjesto u jednoj od dvije izvedbe u Vidri, 10. i 24. veljače s početkom u 20 sati.

T. Š. / Fotograf: Sonja Dvornik


 

Matea Elezović, Iva Srnec, Zuhra, Nina Horvat i Petra Težak
Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,