Hladno pivo: Džinovski party

U povodu izlaska CD+DVD izdanja ‘Evo vam Džinovski’, pod etiketom Menarta, Hladno pivo će u petak 14. studenoga upriličiti veliku zabavu u zagrebačkom klubu Jabuka.
Hladno pivo-Džinovski-KSETPočetkom ožujka, tri dana za redom, Hladno pivo ‘treslo’ je zagrebački KSET zvucima brze i žestoke svirke, a na repertoaru su se našle pjesme s prva tri albuma benda: ‘Džinovski’, ‘G.A.D.’ i ‘Desetka’.

Koncerti su rasprodani u svega par minuta, najsretniji i najbrži fanovi ugrabili su svoj ‘trenutak povijesti’, a Hladno pivo je publici i sebi priuštilo tri dana po dva sata čiste punk rock katarze. Koncerti su se također i snimali, a rezultat svega je ‘Evo vam Džinovski’ CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pjesama na CD-u te DVD koji slikom prati zvuk tih istih 27 pjesama.

Izlazak ‘Evo vam Džinovski’ albuma slavi se partyjem originalnog naziva ‘Džinovski party’ čiji je cilj, u petak navečer, 14. studenoga, u Jabuci, okupiti sve. Okupljene očekuje red druženja, red svirke, red Hladnog piva i hladnog piva na šanku, pa opet red druženja…

‘Oni koji dođu…bit će im drago’  poručili su iz Hladnog piva. Upad je ‘Evo vam Džinovski’ CD+DVD, koji se kupuje na ulazu u Jabuku po promotivnoj cijeni od 79 kuna.Ulaz se otvara u 20 sati. Kapacitet Jabuke je ograničen – tko prvi, taj je unutra. A one koji se najbrže popnu do kluba očekuje i nagrada – prvih 10 na poklon dobiva HP majicu.

M. N.


Pročitajte još: Hladno pivo: Tri dana u KSET-u


 

Tagged: , , , , , , , , , ,