Holistički centar Biram zdravlje

U zagrebačkom Green Gold centru svečano je otvoren Holistički centar Biram zdravlje i promoviran prvi hrvatski bio mesni restoran Mostovi 2.Biram zdravlje-holistički centarDogađaj je to koji je nadogradio gradsku ponudu ostvarenja zdravog način života i posebnog načina prehrane, utemeljenog na očuvanju zdravlja i poboljšanja kvalitete života.

Uz stručno vođenu prezentaciju centra, predstavljen je zdrav način prehrane te razne mogućnosti personaliziranih jelovnika koji će se izrađivati u centru a moći konzumirati u restoranu Mostovi 2. U tome je bitna poveznica Holističkog centra i restorana, kao jedina takva u Zagrebu.

‘Svatko od nas sam bira na koji način će živjeti i kako će se hraniti. Upravo je i glavni cilj Holističkog centra Biram zdravlje upoznati što više ljudi sa svim prednostima posebnog načina prehrane te brige o svom zdravlju. Naravno, uz eliminaciju stresa kao glavnog uzročnika svih bolesti te pojačanje tjelesne aktivnosti, što uvelike pomaže boljoj kvaliteti života. Ako se još tomu doda i matuzalem, posebni dodatak prehrani čija se učinkovitost također može doznati u Centru, onda ste na pravom putu’, zaključila je prigodom otvorenja Ružica Čerkez, vlasnica centra i stručnjakinja za izradu personaliziranih jelovnika.

O samom radu centra, na otvorenju su govorili i stalni suradnici Mimi Vurdelja, mag. pharm. nutricionist i farmakolog; Božena Jukić, asistentica dr. Meri Bura; Nikoleta Vujević, coach za oslobađanje od stresa i Vedran Režić, vlasnik centra First Fitness. Stručnjaci su to koji će voditi brigu o novom načinu života svih onih koji se odluče živjeti pod sloganom ‘Biram zdravlje’. A centar radi kroz nekoliko zaokruženih programa: detoksikacije, programa popravljanja jetre, program mršavljenja, programa popravljanja crijeva, posebnog programa za mladenke, te savjeta o prehrani, predavanja o zdravoj prehrani i tematskih radionica.

Otvorenju su nazočile mnoge poznate osobe iz javnog života, koje su uz ugodnu glazbu te degustaciju jelovnika prvog bio mesnog restorana Mostovi 2 doznali što je to matuzalem i shvatili da ne mogu bez njega.

I. R. / Foto: G. I. Tepeš

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,