Hrvatska igrica Gas Guzzlers u SAD-u

Uskoro na svjetskom tržištu popularnih video igara, izlazi novi nastavak popularne trkaće pucačine, Gas Guzzlers, ovaj put pod naslovom Gas Guzzlers Extreme (trenutačno izlazi samo za PC).Gas GuzzlersGas Guzzlers Extreme izlazi na vidjelo dana u drugom tjednu listopada na najjačoj digitalnoj platformi za prodaju video igara, popularnom Stea-u (trenutačno je na istoj ulogirano negdje oko 40 milijuna igrača) te na tržištimaNjemačke i Velike Britanije.

Nakon velikog uspjeha koje je požnjeo prvi naslov Gas Guzzlers Combat Carnage (da podsjetim kako je ista prošle 2012. godine, osvojila srebrni kipić i drugo mjesto u utrci za renomiranu nagradu European Games Award, u kategoriji za Best Racing Game), ekipa razvojnog tima Gamepires, motivirana uspjehom je prionula još jače na posao te uspjela u vrlo brzom roku kreirati i novi naslov koji uskoro kreće u prodaju.

Potpisan je ugovor s nizozemskom firmom Iceberg, koja je istim postala ekskluzivni distributer za cijeli svijet, a pritom će uložiti napore da se igra markentiški i promocijski plasira prema krajnjim korisnicima, gaming zajednicama čitavog svijeta.

U svezi s tim, glavni kreatori Gas Guzzlers Extreme, su krenuli put pod noge te su jučer u San Franciscu održali nekoliko press konferencija te predstavili istu na jednom od najjačih game portala, popularnom Gamespotu. U 48-oj šaljivoj prezentaciji, koju možete vidjeti ovdje, otkriveni su svi aduti ove nove, zarazne combat racing igre, kojom domaći razvojni tim Gamepires, misli pokoriti svjetsko tržište video igara.

P. R.

Tagged: , , , , , ,